2010 - 05 - 30 , 22.24

En mening,tre ord,tolv bokstäver,fyra vokaler,åtta konsonanter och en betydelse ... ? Vad är det ?
Vet att jag egentligen inte ska bry mig, men blir så jävla orolig så det finns inte ! Hur kan ni vara så GASH... Jag älskar er, fattar ni inte att jag blir orolig? Och så står ni där och säger ingenting... Fan jag lät ju som en jävla morsa, och inte säger ni ett skit till mig heller. Fyfan vad jag är irriterad.. Fan jag älskar dig bästavän, fatta det och GLÖMT INTE DET HELLER. Glöm inte att du är exakt ALLT för mig, och att jag alltid kommer finnas för dig. Jag älskar dig också " sexig singel " ( du vet vem du är ) men tycker inte om att du står och ler när jag är skit sur för att jag är orolig.. Det blev jag också irriterad på. Var inte så jäkla klantiga nästa gång, SNÄLLA ?!
Jag älskar er fast ni är dumma i huvudet någon gång ... :love:
Nu ska jag lägga mig och kolla på The Vampire Diaries eller hur fan det nu stavas. Godnatt.

:) :love:

Nu är jag hemma efter en härlig kväll, nu ska jag snart börja med min hemkunskp's läxa... Sug liksom -.-
Menmen, den måste bli klar innan torsdag! :)
Ni är sämst på att kommentera btw !! :( så när ni är dåliga på att kommentera är jag dålig på att blogga! ;)

Testning ;)

Hejhej bloggvärlden!
Idag har jag varit på en andegrej och pratat med andar, jag vet att det låter lite konstigt och att ni kanske inte tror på det men det stämmer faktiskt! Just nu skriver jag bara ett test så det är inte så viktigt o läsa! ;) haha men jag skriver snart igen.
Bonprix SE, jag älskar denna sida, sjukt snygga underkläder och Bh:ar! Kolla och beställ o få lika snygga underkläder som mig ;)

BITCH

Det var det här jag åt idag, SER DET INTE GOTT UT ELLER VAD ?!
Mumma :') haha jag tycker iaf det ser JÄTTE gott ut ! Haha vill äta igen :( jag är en tjockis jag vet ...
Ikväll var jag och MASSA och då menar jag verkligen massa folk ute vid solbrännan och ja, alla drack förutom jag och kanske 10 till.. Men vi som inte drack hade skit kul iallafall! Haha :D man har så jäkla kul med alla människor som man känner, plus att alla som jag var med ikväll har lika torr humor som jag så det är ju perfekt ;) men jag orkar inte förklara min kväll.... Så jag säger godnatt nu! PUSS!

Oooops ;ppPppPpPppPP

Idag har jag inte gjort ett skit förutom o vara hemma hos Frida sen varit ute och träffat några människor och färgat håret.. Inte precis den roligaste dagen kanske! Men kul har jag haft, speciellt när Frida färgade mitt hår, vi blev helt flum när väntetiden kom xD HAHAHHAH eller hur frida? ;)
Sen nu ikväll kanske jag ska ut, vet inte riktigt, annars blir det hem till Frida och se på film :) mysigt mysigt, sen ska jag kanske sova hos Frida OM JAG FÅR :( snälla mami och papi!!! :( :love: älskar er (a)
Hihi, nu sitter jag i min säng och väntar på att maten ska bli klar, är fett hungrig. Vi ska käka grillat kött! Fyfan vad gott. As länge sen jag åt det (: men puss och hejsålänge!!! :D

Godnatt inlägg !

Idag har varit en sjuk dag... Började med skolan, lika tråkigt som vanligt.. Men ganska skön dag ändå. Sen drog jag till gården med Frida, sen gick vi till Calufsen och klippte mig med Mami! Sen blev det till att gå till gården IGEN, tills klockan blev runt 18:20 då Mami hämtade mig vid parkeringen för att åka på ett öppet hus om andar osv. Det var roligt med jag har varit så himla trött efter det, all min energi ( nästan ;) ) gick bort och klumpen i magen jag fick när dem snackade om tåg... Den har jag fortfarande kvar. Efter allt detta så gick jag tillbaka till gården, skoj bråkade med Christian, Adde och Fish vilket vi alltid gör ! HA! När vi hade " bråkat " klart så gick jag och Frida till Söra och träffade Ante och Amir eftersom dem hade basket träning. Riktigt kul o kolla på faktiskt, haha! Sen haha väldigt mycket sen här, men iaf... När träningen var slut och dem hade duschat så började jag lunka hemåt i spöregnet ( enligt mig ! ) ovh självklart så lämnade jag min väska i bilen med mamma så hon tog ju upp den ... Och ja... Även där i låg mina nycklar, visst är det perfekt? Så utelåst blev jag också, PLUS att jag glömde min 3 mobil på gården uppe på scenen tror jag och har inga pengar på min comviq mobil så kunde inte få tag i någon hemma heller, och porten var ju självklart låst...! Fyfan vilken hemsk dag det har varit! Men nu ska jag gå och göra mig iårdning för sängen för nu är jag riktigt trött. Puss och godnatt på er !

Puss

Just nu sitter jag i klassrummet och skriver om Nordirland med Jesper, det går väl sådär.. Vi har typ fastnat för hur länge Nordirland har tillhört England, är det någon som vet det? Skulle verkligen uppskatta ett svar! Haha, för vi håller nämligen på med en plansch.. Om jag får säga det själv då går det nog inte så bra. :(

Men jag återkommer, måste arbeta lite nu. PUSS !!
Tack mami som köper BH till mig :D <3 du vet vad jag har för size ;)

MUSE - SMBH

Tjabba Tjena Hallå!

Just nu sitter jag på gården och gör inte ett skit, väntar på att skum ska öppna sen vet jag inte, sen är jag säkert där ett tag sen drar jag väl hem, har ganska ont i huvudet och det är väl inte så mysigt kanske .. Men jaja, man får väl skylla sig själv när man sitter i solen utan o dricka vatten eller någnting. Så ja, jag får helt och hållet skylla mig själv!!

Fast nu har jag köpt en Blue Keld med Hallon & Jordgubbssmak ;). Första gången jag dricker just den, den var riktigt nice faktiskt :) ni borde köpa den om ni inte redan har det , dvs! Sitter även och lyssnar på en grymt skön låt, Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart. nej nu ska jag sluta skriva för nu blir det snart SKUM! TJIIIHOOOOO :D ha....! PUSSSS

MjaoU!

Shit vad ni har vairt dåliga idag på att besöka och läsa min blogg!! Kanske har med att jag inte har bloggat någonting på hela dagen men skitsamma, jag har varit en busy women ;)

Nu sitter jag och Frida på gården , funderar på att börja röra mig hemåt faktiskt.. typ sitta vid datorn och bara chilla? Låter nog bra ;) eller? Aaaah... Fast nä.

Nej men jag får se hur jag gör, kanske gå ut med Hampus :D haha och Frida ;) hampus är alltid frida's hund.

Nu måste jag ha skrivit klart för nu stänger gården! ;) PUSSSSS

Skolan's datasal! ;)

Yes, just nu sitter jag i skolan's datasal med Tim och Doni :). Dem håller på o kollar någonting på youtube, skit tråkiga och jag försöker skriva på min reportage, kommer fan inte på någnonting o skriva... Finns det någon gullig människa som kan hjälpa mig?!
Jag måste seriös klippa mig också, jag ser ut som fluffy i håret och det är inte snyggt :( plus att jag måste färga håret.. vad passar jag bäst i? Mörk eller blond?
Jag försökte hitta en bild på bilddagboken där jag hade satt ihop två bilder, en på när jag var blond och en när jag var brunett, men jag hittar den inte -.- får leta senare ikväll när jag kommer hem. jag kommer vara jätte dålig på att bloggen resten av dagen tyvärr, för direkt efter skolan åker jag till Täby med mamma till BUP för sista gången... Sen så ska jag in till stan för att träffa min barndomsvän, eller mja.. Sen 2:an, men vi har inte träffats på över 1 år så jag tycker det är dags att träffa honom nu! Men jag bloggar så fort jag kommer hem, åh justem efter jag har varit i stan så ska jag ut och vara med Christian, Adde, Patrik och Fish, kanske Anna.. Men Miccan kommer jag få träffa imorgon i skolan för hon orkar inte komma ut :( men men, jag skriver så FORT jag kommer hem! ;)
Nu måste jag fortsätta med mitt reportage för jag måste snart bli klar med det :) puss så länge!


Du må må dåligt inte varje val är lätt,
följd ditt inre så länge det e okej du kanske hamnar rätt.
Det e varken rätt eller fel.
Dem beteer sig som ett svin och du känner för att vända om,
smärtan krossar hjärtat du bestämmer dig för att lämna dem,
det e varken rätt eller fel!


Film Time!

Godnatt alla mina söta människor :) nu ska jag lägga mig och kolla på en film, kanske bloggar efteråt inte HELT säkert.. Men håll tummarna! ;)
Btw , vad tycker ni om min blogg? Är den tråkig? Behövs det några ändringar? :) kommentera så jag vet!!
Puss o natti!
Haha en gammal modell bild, men jaja, det gillar vi :d! Puss natti <3

Maj 23, 2010

Finns det någon snyggare än Ian Somerhalder ?! Nej jag tror fan inte det, han är så jävla snygg, het och sexig! RAWR! Kolla bara på honom!!!


Omg, det finns verkligen ingen snyggare :') Puss på honom! Rawr , grr :$

Anonyma personer.

Till dig som skrev anonymt, självklart kan jag skriva om det. Men jag vill helst inte, för jag vet att personen läser min blogg och om hon vet vem hon är så tar hon åt sig vilket hon borde göra, för om hon gör någonting mot den personen som jag bryr mig om så får hon med mig o göra. Jag tänker snart inte sitta här och låtsas som ingenting, för till slut så kommer någonting hända och då blir jag riktigt förbannad. Henne jag skrev till har gjort mig illa, förstört mig och så. Visst vi hade kul, det har säkert dem här 2 det handlar om också, just nu. Men när " personen " märker hur illa " hon " behandlar folk/sina vänner så vill jag vara där för " personen " , jag vill inte att " personen " ska bli sårad. Nu blev det väldigt mycket " hon " och " personen " så jag förstår om du inte fattar vad jag menar ^^ men det är svårt, om du tar kontakt med mig personligt så kan jag berätta.
Jag har ingen aning om vem du är, så varför inte skriva namnet? Eller något liknande så jag kanske har en aning om vem du är? Men som sagt, vill du ha en förklaring till min text och varför jag skrev som jag skrev så ta kontakt med mig varsomhelt.
Fb; Mikaela Kaulitz Sahlin.
Msn; [email protected]
Jag älskar dig hjärtat <3 Du är mitt allt och du gör mig
glad. Du gör mig till mig själv, ditt leende är mitt ljus i
dagen! Din röst gör mig hel, det finns så mycket som jag
vill säga till dig men har ingen aning om HUR jag ska göra
det.. Men i sommar älskling, när du kommer till Stockholm.
Då ska jag visa dig ALLT, jag ska berätta ALLT.
Jag älskar dig <3

Jag vill också...

.... Vara i Dalarna :( jag kommer ju åka dit i sommar men jag vill vara där nu!! För verkligen ALLA , ALLA som jag brukar vara med på helgerna är där.. På klassresa -.- vafan , varför ska alla gå i samma klass för?! Saknar min bästavän, saknar det tre musketörerna och Fish.. :(.
Vad ska jag göra liksom? Det enda jag har gjort idag är o spelat med min lillebror, legat i sängen och suttit vid datorn.. Kul liksom? Nej inte det minsta.. Plus att det har spöregnat och åskat typ hela dagen, inte heller speciellt kul med tanke på att jag inte tycker om åska/blixt..
Men det " braiga " är att alla kommer hem imorgon :D haha då har jag några att leka med :D!!
Miss you people!! :)
Och tack Jonas gubben för kommentaren , haha. Men tycker fortfarande att ni är dåliga på att kommentera ! :( jag har ingen aning om vad vi ska äta heller, vet bara att jag är sjukt hungrig. 
Nu tänkte jag ... Prata med mamma, är inte speciellt glad ;) och jag tror du vet vem du är som har gjort mig irriterad jävla CP FITTA! Jag lovar, du kommer önska att du inte levde om du gör någonting, jävla idiot! GASH, jag vill bara skrika ut elaka ord mot dig för att du ska fatta att du inte kan bete dig som du gör, fyfan vad jag hatar dig just nu! Du är så jävla FALSK! JAG HATAR DIG! Dö förihelvete! Hoppas du kommer till helvetet och brinner upp din falska fitta.

Godmorgon världen!

Jag vaknade " nyss " typ för en timme sedan men ändå! ;)
Jag har inte gjort så mycket , har mitt kaffe på bordet och datorn i knät, en pojkvän hemma och nästan hela familjen hemma... Kan det bli bättre? ;)
haha jag är så tråkig.. jag orkar inte blogga, återkommer när jag orkar! HAHA!
Saknar Marija Pettersson :'( love u honey ! :love:

Ali Baba.

Yes, jag har blivit den nya alladin, vad tycker ni om det ? ;) ha! Ni ska få se en bild, och ni är jävligt dåliga på att kommentera vafan! :(
Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit med Frida och Jimmy , suttit vid " emo hörnan " typ hela dagen ! Ha.. Nu är jag bara sjukt trött vill bara gå och lägga mig och sova, men vill se nya beck men om jag gör det kommer jag fan somna till den och det är inte bra... :(
Nej, jag ska ta en alvedon o gå o lägga mig för jag är så sjukt trött.. Mår dåligt också, illamående och varm osv.. Ah ni fattar, eller?
Puss o godnatt på er, hör av mig imorgon! Natti ! :*

Kan man vara mer fast....

.... I berga? Haha nej jag tror faktiskt inte det, vi sitter hemma hos Jimmy nu och försöker komma härifrån, vi båda är väldigt röksugna så det blir lite panik, men sen så kanske vi skulle få skjuts av hans mamma till berga igen men vi har ändå kollat på bussen som vi kanske ska ta? Förstår ingenting :o haha

 

Men som det ser ut nu så kommer vi ta bussen :) 14:06 går den, hoppas hoppas HOPPAS frida har pinnar :/

Nu ska jag busa med Pelle :D haha PUSSSS


Jag hatar er!

Ni har blivit dåliga på att besöka! -.-

 

Idag har jag varit inne på Rix Fm med älskling, Frida, Sanna, Mickan, Lillis, Mirre, Gustavo, Jimmy och något random ;).. Det var ganska så nice iaf, har ganska ont i halsen för att jag skrek så in i helvetes jävla mycket :o 
Nu ska jag kolla på älsklingens kostym till balen sen ska vi ut och smooka :D skitnice, vi kom iaf precis hem till Jimmy :love: så nu ska vi spela lite cs efter vi har rökt och sen blir det nog sova !! :D nice! puss på er sålänge!

 

:love: Jimmy :love: Mikaela :love:


Världens bästa Jimmy Lundqvist :love:

Tjena tjena! Jag vaknade väldigt tidigt idag! Ha... Inte kul, men pigg är man (y) .
Snart ska jag ta på mig kläderna och börja röra mig , vill ju inte komma försent :) det är ju torsdag idag , och imorgon är det fredag ( haha nehe ?! ) och då blir det RIX FM festval! Vilka kommer dit?! :D det är jag, Anna, Jimmyälskling och David som ska in dit av oss i berga som jag vet om säkert just nu iaf, sen kanske Pia , Frida, Sanna och många fler följer med :D haha men jag tänker inte ta med någon av dem i bilen hem sen förutom min baby eftersom jag ska sova hos honom på kvällen! ;) jag känner att jag inte har bloggat på länge... Eller har jag det? Hah nej det har jag inte. Men nu ska jag börja klä på mig kläder och fixa mig osv, eftersom jag vaknade så tidigt så har jag ju gott om tid o fixa mig! ;) haha.. PUSS
Tryck på bilderna för att göra dem större! ;)

jag älskar dig Jimmy!
KOLLA HUR MITT KNÄ SER UT!! Serri.. Tack Anna haha! Det gör skit ont, vi hade vattenkrig i skolan och det slutar såhär? Hur gick det till ? Jo Anna sprang in i mig ... Haha.. Stackars mig, nu är det fan synd om mig! :o
Men extremt mycket till min " sjukling " till pojkvän ;) massa pussar till er andra också såklart :) speciellt till mig brottsling som mamma xD hahaha KLANT!

Hejsan världen!

Hejsan!
Jag vaknade med väldigt sömniga ögon! Inte nice, men jag drog mig upp och gick till skolan, började dela ut inbjudningskorten till balen! Skit kul var det men lite smått pinsamt kanske! :thumbdown: menmen, det funkade skitbra till slut! :thumbup:
Sen efter skolan så åkte jag, Anna och Miccan :love: till gården och sen drog jag hem och hämtade badkläder sen blev det dags för årets första dopp! Gud vad skönt det var!! Jag har haft så grymt kul!
Min älskling har varit på AIK-match hela kvällen -.- men jag fick träffa honom en liten stund innan iallafall :) :love: jag älskar dig Jimmy, du är mitt ALLT. Du är mitt lyckopiller min prins :)
Men nu är iallafall min älskling påväg hem så jag kommer antagligen ( eller jag SKA ) träffa honom imorgon , längar ihjäl mig!! :( hihi vi är så söta tillsammans ;) här få ni se själva!!
Kolla vad vi är gulliga :') åh vad jag älskar honom! MUMMA :D :love:
men nu ska jag lägga mig och kolla på någon film! Vi hörs imorgon innan skolan hoppas jag, är det någon som vet om det ska bli bra väder imorgon? :o
PUSS!!

1 vecka :love:

Jag har verkligen ingenting o göra, funderar på om jag ska låna systers headsett ( eftersom älsklingen har mina ) och lägga mig och kolla på TVD! Alltså jag är på lbogg humör men har verkligen INGENING och skriva :( det är synd om mig, men jag hör av mig senare! :) puss :love:

2-4 timmars vadå...?

Ja, som rubriken lyder så har jag 2-4 timmars balmöte idag, då vi ska hinna med :

  • Bordsplacering.
  • Inbjudningskort.
  • Aktiviteter.
  • DJ
  • Toastmaster(s) ?
  • Fotografer! Vi har 1 men behöver fler! Kan ni fota snyggt, HÖR AV ER!


Det om inte mycket mer ska vi fixa på typ 2 timmar. Från klockan 11:00 - 12:00 då har vi lunch till 13:00 sen direkt efter lunchen början det roliga igen! Från 13:00 - 14:00 ! PERFEKT!

Sen efter balmötet så bär det av mot sista lektionen, sen slutar vi klockan 15:00 och då ska jag röra mig mot gården och vänta på min älskling! :) sen vet jag inte riktigt vad som händer om jag ska vara ärlig! :o men någonting kul hittar man säkert på! Eller vad tror ni ?

Jag vill bara tacka min söta mamma som skjutsade mig till skolan idag , annars hade jag inte hunnit, haha vaknade kl 07:38 haha! Inte kul.. Men jag vaknade med ett leende på läpparna, det var ett tag sen jag gjorde det kan jag säga!

Men puss på er , nu ska jag fortsätta med min och Marcelo's engelska uppgift! Puss o Strul :o


Natti natti, sleep tight.

Godnatt mina älskade bloggläsare!

Jag vill bara säga godnatt till bloggen och alla läsarna för nu ska jag hoppa i " pyjamasen " ( stavning ) och sova! Har tandborsten i munnen och nästan redo för sängen, ska bara byta kläder till natti pajsan! ;) vi hörs imorgon och håll tummarna att jag kommer ihåg o blogga imorgon på morgonen innan skolan! Får till och med skjuts till skolan, hur nice är inte det ?! Tack Christian!!!

Imorgon blir det nog inte till att göra så mycket, skolan sen gården (y) nog det vanliga ;) eller vad säger ni? Plus att jag är bjuden på en middag på gården för att jag har jobbat där en fredag. Perfekt! V.I.P you know ! Så är det att vara populär och ja.. BÄST helt enkelt! Men puss och kram på er små hjärtegull.

Jag längtar tills på onsdag :love: för då ska min baby sova hos mig :$ hihihi! Det är så kul när jag vet att ni inte vet vem det är. Fnula på det ni! Hihi , sweet dreams, vakna torrt och hörrni... Dröm nu inte FÖR mycket om mig! ;) Puss på kinden :*



Jag älskar dig babyboi ! Du är mitt allt :) Lever
för dig. Vi ses i sommar mitt hjärtegryn! PUSS

A - B ?

Förlåt och yttligare förlåt för att jag inte bloggade imorse, men jag glömde totalt bort det, sen har jag verkligen inte haft tid på hela dagen, eller ah.. Jag har ju haft tid dvs... Ha! Men iaf, nu bloggar jag så ni kan ta det lugnt ;)!

Plus att jag ska ut nu med min älskade syster som precis har kommit hem , efter 1 lååååång vecka !! Hon håller på och gör mig galen!! För hon säger att hon ska fråga en sak ... Som inte är viktig men ändå är ? Haha! Sen att hon ska säga en sak till mig så säger hon bara A delen liksom.. Säger man A får man fan säga B men nej, den ska vi ta när vi är ute xD

Haha , plus att jag måste bara berätta en sak... Eller nej förresten.. Fan, haha jag sa precis att man måste säga B om man har sagt A , men vafan.. Nu gör jag en fuling haha för jag tänker verkligen inte berätta :o måste snacka med mami först ;) så mami........ Talk to meeee!!! :D :love:

Nej nu ska jag och min älskling gå ut ! Så vi hörs och ses , PUSS

:love: J :love:

En av mina underbara helger (y)

Vad gör man en söndag kväll när klockan är 22:24 ? Jo! Man kollar på film! Vilken film? Det har jag inte bestämt ännu... Vad tycker ni?

Nej men idag har jag inte gjort så mycket..
I fredags var jag och Miccan hemma hos henne och kollade film osvosv, sen så typ.. Ah gick vi o la oss typ haha! I lördags så var vi först hemma hos Vickan och sen märkte jag att jag hade fått vattenskada på min mobil eftersom det spöregnade i lördags... SKITKUL!!! not. Så jag har fått låna en mobil av Jimmy :love:  tack! Sen när jag märkte det så drog jag och Jimmy hem till mig och fixade med min mobil.. Men den funkar inte (y). Sen gick vi mot Pia's för att träffa Christian, Patrik och Fish som var DYNGRAKA! Jävla cpmongosar alltså.. Fan vad irriterad jag blev på Christian.. För han skulle ju såklart däcka! Så han la sig en " blommrabbat " och däckade så jag och Jimmy drog ju upp honom och försöke få honom o stå.. Sen örfilade jag honom för att han skulle vakna för att Frida stod o skrek om att han var medvetslös... Så ah, jag örfilade honom kanske 5 gånger :) haha! Men sen så vaknade han o ba ; haaallåååå! ( med göteborgs dialekt också.. ! ) Sen så försvann dem och jag följde med Jimmy till bussen! Efter det ringde jag till Miccan och frågade vart hon var, hon var ju hos några killar jag ALDRIG sett eller träffat förut, dem satt ju o drack såklart.. Så jag gick upp, hälsade och sen drog hem (y)! Gick och la mig och gick upp ur sängen vid kanske... 1 idag? Sen drog jag ut och träffade massa folk som jag har varit med hela dagen idag (y)!

Plus att jag börjar bli ännu sjukare nu, inte i huvudet ;) haha ... men allmänt! Fasen! Har sjukt ont i halsen, hostar hela tiden , och idag vaknade jag av att jag inte hade någon röst?! Vad är detta?! Nu ska jag typ lägga mig och kolla på någon film och somna till den.. Kommer väl inte få sova på ett bra tag eftersom ALLA verkligen ALLA smsar mig, men hah PUSS PÅ ER! :*

Godnatt, kanske hör av mig innan skolan. Puss ! Slänger in en ful bild på mig !
Haha omg vad jag ser ut -.- KYSSAR!

Puss ^^

Godmorgon bloggen! :)


Just nu så ligger jag i sängen och försöker vakna till lite mer eftersom klockan är halv 1 redan :( så jag har typ sovit hela dagen... Så irriterande! Plus att Kenny är i Norrköping så honom är jag sur på! För jag ville också följa med ju! :( men jag fick inte :o ..

Aja, jag ska väl dra ut snart eller någonting , vet inte riktigt.. Haha har inte så mkt o skriva! Jag återkommer senare och skriver om gårdagen.. Världens jobbigaste kväll säger jag bara! Jag berättar senare!

Puss sålänge :love: :love: :)

tjabba tjena ;)

Hejsan allihopa!
Hur är det med er ? Jag sitter just nu hemma hos kennyboi och är med massa andra , som tex miCCan min älskade bästavän <3 :)

Klockan 18:00 så drar jag och miccan hem till mig och käkar sen kanske vi ska träffa Pelle och Hampus och några , sen drar vi och köper godis och åker hem och kollar på film och bara har en myskväll! Mysmys <3 :D

Men jag har egentligen ingenting o skriva skulle bara testa om mina smileysar funkade.. Skriver senare (: PUSS! :love:


Nya bloggen !

Detta är då min nya blogg, vet inte HUR många gånger jag har bytt blogg nu.. Men nu ska jag försöka ha den här riktigt länge och jag ska försöka blogga konstant! Nu ska jag snart ut och åka lite moppe med mina moppe pojkar! Alla vet ju redan hur jag ser ut, eller ?! ;)

RSS 2.0