W

Funderar fan på att lägga ner min blogg alltså... Jag skiter i detta, bloggar ju ändå aldrig... Men vi får väl se. Jag kanske kommer upp sen igen!
Kiss my ass !

Fy

Tjaa, vad händer då?
Själv ligger jag i sängen efter att ha diskat -.- men jag var tvungen o göra det eftersom jag glömde igår...... Typiskt mig o glömma saker ? hah..
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, försöker iallafall få med Carro o bada för att det är så fruktansvärt varmt! :o
På måndag åker ju jag och min familj till Mora! Det ska bli grymt nice :) eller inte.
PUSS

Najtinajti.

Godkväll ( godnatt och godmorgon för vissa ) bloggen :)
Idag har jag inte gjort ett skit, har bara legat i sängen och tagit det lugnt.. Fanns inte så mycket annat o göra, eftersom alla är vakna på nätterna och sover på dagarna så finns det ju inte så många o umgås med.. Så jag tog en chilldag helt enkelt! :)


Sen vid typ halv 12 på kvällen så gick jag och min syster till Station för att köpa lite godsaker! Sen träffade vi massvis med folk och nu ska vi lägga oss och kolla på Drag Me To Hell. Nattis har faktiskt aldrig sett den ;) det ska bli kul och se hennes reaktion när dem " läskiga " sakerna i filmen kommer fram! Jag berättar imorgon hur hon reagerade. Puss min hjärtan.



" Jag har bara ögon för dig ... "

Kim " KKV " Vadenhag , Norlie och Lazee !

Min underbara idol inom svensk hiphop har gjort en ny låt... I LOVE IT !
PUSS

Mjaosi!

Idag är det fan en underbar dag, det har inte varit för soligt eller det har inte regnat så gash! Underbart väder, förutom att det har varit så sjukt varmt! :o känns som om jag har bytt kläder var 5:e minut ?
Men idag har jag inte gjort så mycket, har varit barnvakt med Niklas, Nattis och Josse!
Nej nu ska jag typ börja gå ut mot köket och fika lite med mamma, Lise, Emil, Niklas, Nattis och Josse . Haha det var många! Sen ska jag gå ut o träffa Jajje, Emelie och Frida :) Men vi hörs sen folket!

Ha det så kult på resturangen.

Jag diggar't !

Sega dagen!

Vet inte varför, men det känns som om jag är på väldigt dåligt humör och jag vet inte riktigt varför.. Men vafan! Egentligen känner jag inte för att blogga heller men tycker att jag behöver det för att lugna ner mig lite, komma på bättre humör! Så nu ska jag försöka :)
Idag vaknade jag upp hemma hos Frida, och idag har det varit en seeeeg dag! Vi gick upp ganska så tidigt ( 12.00 typ ) men vi låg kvar i sängen till ungefär... 3 - 4 ? Sen gick vi ut och träffade massa folk!
Nää.. Nu kanske jag ska in till rummet och kolla på en film eller något... Hmm, vad tycker ni? Vilken film ska jag se ?
Over N' Out.

Fuck You.

Tjatja bloggen!
Nej driver bara. Just nu sitter jag och väntar på att Emelie ska komma, sen är jag även med Kenny och Gustavo! Riktigt nice, vi sitter och kollar på Spiderman 3 fast det är reklam nu. Sen vet jag inte vad jag ska göra... Gå o lägga mig kanske? (: är ganska så trött..

Jag orkar snart inte mer ! Fan du är så jävla barnslig... Så JÄVLA barnslig, fan väx upp. Allt tar tid! Men allting löser sig... Serri! FU

RSS 2.0