Mjao!

Nu sitter jag och Kenny och väntar på att kaffet ska bli klart under fläkten... Det har vi inte gjort på vääääldigt länge, så skärpning på oss! Eller iofs så kan vi ju faktiskt sitta på ballen eftersom det är sommar? Så det är ju faktiskt varmt ute, eller vad säger ni ? Låter inte det bättre, ta en kaffe och en cigg på balkongen och bara snacka skit? Jo... Det låter fanimig bättre ! Nej nu är kaffet klart. Puss på er , slänger inte en bild på mig och kenny också!
KYSS
Haha love u Kennyboi! :love:

Juni 28, 2010

Inte bra det här.... Inte bloggat på 5 dagar ! Vad händer med mig?! :-o måste verkligen sköta bloggen nu! Annars ligger jag risit till hörni... Ni måste även bli bättre på att kommentera annars ligger ni väldigt risigt till! ;)




Axel åkerlund - Utan dina andetag :love:

Nu ska jag och Kenny cama med MASSA folk! :D

Sjuk (?)

Hur känns det att ha ständigt huvudvärk hela dagen? Jo det kan jag säga att det känns förjävligt. Ursäka ordvalet men seriöst, har feber och har ont i huvudet och nästan sover hela tiden.. Vad mer kan jag säga? Jag är sjuk helt enkelt. Kul att det är sommarlov och man är sjuk! Näädu, inte kul alls må jag säga. Men imorgon skiter jag i om jag är sjuk eller inte, jag ska vara ute iaf! Jag ska vara med alla :( så jäkla dötrist o vara hemma helt ensam en hel dag. Inte det minsta kul...

Vad har ni andra gjort för skoj idag då som jag har missat..? FAN jag vill verkligen inte vara sjuk, jag orkar inte :'( men det kanske är priset jag får för att ha varit ute ganska sent på kvällarna och varit tunt klädd... Eller vad tror ni? Nej nu ska jag kolla på min tredje film för dagen. Puss!

Låååångt inlägg för en gångs skull! :) :love:

Haha men Kenny på Tvärvägen 3 , nu var det ju inte dig jag menade riktigt ;) utan det var ju min bästavän som OCKSÅ heter Kenny! Haha störtskön.
Jag funderar på att hoppa i säng nu, är ganska så trött. Men först.. En cigg, ett glas vatten och en glass till tungan. Sen tvätta bort sminket, borsta tänderna sist men kanske minst... Rengöra min piercing. NICE! Idag har jag inte gjort så mycket, sov till typ... 2 idag, haha! Sen åkte jag, Frida, Gustavo och Glenn ( mike & Victor haha han heter alla tre namn ;) ) in mot stan för att jag skulle kolla på två skruvkulor till min piercing i tungan som jag äntligen har fått! Så det blev två kulor, en rasta och en playboy! Nice, så imorgon bär det av mot HavenlyInk med Frida för att kanske kolla om jag kan byta stav den veckan som nu precis har börjat. Så kan jag även byta kulor!! :D Fast jag kanske inte behöva byta stav? Jo det måste jag nog. Har ju 19 mm nu , ska få 16. Men svullnaden ( om jag har kvar någon ) i tungan måste nog gå ner lite till, eller vad tror ni ? Mja. Precis..
Nej nu måste jag på toa osv. Puss och godnatt!

Mjauo!

Seriöst, jag älskar er besökare men snälla... KOMMENTERA!!

Nu ska jag och Kenny ( SOM ÄNTLIGEN ÄR HEMMA FRÅN GREKLAND MIN LILLA ÄLSKLING ) gå mot kanalen och käka kina mat ! Fy satan vad gott.
Idag har jag inte gjort så mycket, åkt bil till haninge för att gratta min syssling (?) och sen åkt hem typ... Diskat o haft mig. Inte kul! Menmen, nu ska vi dra :) PUSS på er!

Mikaela 'aka' hos frida :D

Tjabbatjena, nu sitter jag hos Frida och haha kollar på bröllopet ( på TV alltså ) ... Jätte tråkigt men vad ska man göra? Nej men snart ska jag börja röra mig hemåt för att äta hummer med mamma. Har aldrig smakat det förut så det ska bli kul o prova en ny sak! Sen kanske jag kan följa med till Ljusterö med Frida :) vi får se hur det blir, ska fråga mamma sen när jag kommer hem :D puss på er sålänge så hörs vi när jag kommer hem eller så hörs vi imorgon. Håll tummarna att vi hörs ikväll ;) :love: PUSS

Utgång på G

Tjabba tjena. Nu är jag hemma hos Linnea, ehm... Vi  ska snart dra ut och typ göra någonting. Träffa Moa och simon kanske, även Emil? :)

men har inte tid att blogga xD PUSSS

bläääääääääää

Hej alla mina snyggingar, förlåt för en sjukt dålig uppdatering!

Men det har varit så jävla mycket nu den senaste tiden så jag har varken hunnit eller orkat ;) men men nu är jag tillbaka med en piercing i tungan till och med ;) jätte fint, bara det att det är en typ liten (blod (?) ) blåsa framför staven, så är liiiiite osäker faktiskt..

Vad är det för fel på mig? Orkar inte ens blogga nu... Fasiken, vi hörs sen..!


Tonight is the big night!

Jadu.. Denna långa väntan. Det är fasen inte kul alltså... Men jag fördröjer tiden genom att kolla på Beverly hills ( hur det nu stavas ) och lyssna på musik. Men äsch, jag orkar inte blogga.
PUSS

kort inlägg.

Tjabba tjena, nu sitter jag i soffan, har precis färgat miCCan's hår och nu väntar miCCan på att hennes buss ska gå och jag väntar på maten :D men orkar fan inte blogga mer, vi hörs sen!!!!

-Mjao-

Ganska onödigt att jag gick upp klockan 6 när jag egentligen börjar 10:00 , men egentligen ska vi inte göra någonting så förstår inte varför jag inte kan vara hemma och ta det lugnt och vila upp mig tills imorgon. BALEN ÄR JU DÅ! Och om jag fortfarande hostar som jag gör och om jag fortfarande har ont i huvudet och känner mig seg... Som jag alltså gör idag, så kanske inte det blir så kul på balen! Fasen också! :(
Men nu ska jag hoppa in i duschen, slänga på mig kläderna och komma tillbaka! ;) puss på er så länge.

11:34

Hej snyggingar!!!
Nu är jag hemma från moa, har fixat mina naglar till balen också, dem är sjukt snygga. Lägger in en bild senare, kan ju säga att det är väldigt svårt o skriva, är fortfarande ovan ;) så det tar ett tag! Vi får väl se när jag har skrivit klart hur mycket klockan är då. Klockan är liksom 11:22 nu ;)
Igår var en helt sjuk kväll! Först efter skolan åkte jag till mammas jobb för att vi skulle åka och fixa våra naglar, jag fixade ju mina till balen som är på onsdag !! Längtar!! Sen efter det åkte jag till Sorunda för att träffa Moa och Paulina, så det var kul, träffade massa andra roliga människor också. T.ex. min gamla polare Emma :) det var kul, bytte nr osv osv.. Sen så åkte jag, Moa och Paow ( haha ! ) hem till moa för att träffa mssa gamla kompisar, fick till och med nya kompisar haha ! Sjukt nice :)
Sen så träffade vi en jätte konstig tant, eller ah... Konstig och konstig, hon var skit full, så jag filmade henne osv, haha fy fan vad kul det var!!!! Har nog inte garvad så mycket på länge, men sen drog vi hem till Moa och satte på datorn och TV så tog vi det galet lugnt :). Sen så gick vi upp sjukt tidigt så jag kom hem till 10:30 :) tråkigt att träffa henne en sådan kort varsel, men jaja, vi har ju hela sommarlovet på oss ;) eller hur moz?
Nej, nu ska jag dricka klart mitt kaffe om det inte har svalnat. Puss på er, ni får ha det galet bra så hörs vi under dagen! PUSS
Snygg va? ;)

Behind my mind.

Nu bär det av mot skolan, får inte glömma dikten och min balklänning !! Får inte plats i väskan med klänningen så får ha den i en påse eller någonting ! Men nu måste jag nästan springa, eller nej det måste jag inte ... Men vill inte komma försent så ska börja röra mig nu och hitta någon som har cigg så jag kanske kan få en för jag dödar snart en person!! :o
Inte bra inte bra, vi hörs sen mina söta små bloggläsare :) PUSSS

Förslag?

Tjatja bloggen!
Går dagen var sjuk... S J U K. Jag kan säga att jag har typ sovit i 2 ½ timme på 3 dagar sammanlagt.. Det är inte bra. Jag kan berätta senare vad vi har gjort, inte så mycket egentligen men kul har jag haft iallafall :)
Sitter och snackar med en gammal vän om gamla minnen osv, shit vad jag bara vill tillbaka till dem tiderna... Gash!
Nu orkar jag inte blogga mer, eller jag kan inte blogga mer för jag ska skriva en dikt :) någon som vet hur man börjar på en? :D :love:

Miiijauuu

Just nu är ju jag i datasalen vaaaaa! I skolan alltså, jag hade en lektion som man skulle vara i datasalen ;) visst är det bra? Så nu behöver ni inte sakna mig längre :)

Idag slutar vi runt 2 och så åker jag hem och packar osv, nej mamma jag kommer inte glömma det du har köpt till mig! ;) sen kommer SAMUEL BYLANDER ( mamma och samuel's faster ;) ) och hans mamma och hämtar upp mig och Oliver så åker vi till domarudden! ;) fyfan vad nice, hoppas jag fick tillräckligt med sömn inatt så jag kan vara vaken hela denna natten! ;) och bara ha det grymt kul. Vad ska ni själva göra idag då? :)

Och jag vill inte bara ha 2 kommentar utan jag vill ha många -.-

Puss hörs sen :) :love:

SäNg LiGgArN' ........ :(

Älskling älskling älskling... Nu tar vi det lugna puckar.. Jag ska bara till domarudden ? :) jag åker imorgon typ vi 5 så kommer jag hem på torsdag någon gång beroende på hur länge vi stannar, för vi ska bada osv också ! ;) men jag har ju med mig min mobil och ska ladda den riktigt mycket imorgon plus inatt så det håller ! Måste ju kunna smsa och snacka i telen hela kvällen! :o kommer inte klara mig ute i skogen utan min mobil... Jag är fast vid min mobil bara så att alla vet, men vilket ungdom är inte det egentligen? Nej precis.

Är det bara jag som mår ruskigt dåligt just nu ? Alltså jag känner mig illamående och har ont i huvudet och är allmänt seg... Men måste gå till skolan imorgon och göra klart massa saker så jag kan åka till tungelsta på fredag och sova hos min andra älskling moz :love: ! Shit vad länge sedan jag var där alltså.. Typ evigheter sedan.. Saknar exakt ALLA i tungelsta :( lillgården i mitt :love: right moz? :D Haha älskar dig sötnos !
Nej nu ska jag gå ut och ta en cigg med min papi för jag börjar verkligen bli extremt jävla röksugen, så det är bara på med hundögonen och fråga om vi kan dela eller någonting :D bara för att jag är så söt ;) tycker ni inte?
JONAS FÖR I HELVETE, jag tänker ringa dig imorgon så får du fan berätta det du skulle snacka om?! :o får panik vafan... loveu bror <3
Juste jag kollade igenom alla mina bilder på datorn igår, och jag hittade en bild igår eller i förregår (?) som jag aldrig sett förut och som ingen annan har sett heller :o tyckte den var rätt så gullig faktiskt :D ! Vad tycker ni?
Är jag inte lite söt iallafall? :$ hih joda ! Tummen upp på mitt utseende ibland alltså ;)
Puss på alla söta ! :)

BeRgA gÅrDeN'

Sitter just nu på gården, väntar på att få skjuts hem så jag kan äta med papi! :) vet inte riktigt vad det blir för mat, men hoppas den är gooood :D sen blir det ut och röjja igen!

Sen moz, jag kommer jätte gärna till dig på fredag... Saknar dig som FAN älskling, fett länge sen jag var i Tungelsta! :( älskar dig och vi ses nog på fredag! :)

Mami är på grönalund utan mig, kommer inte få träffa henne förns på torsdag för imorgon ( onsdag om ingen fattade det ;) ) drar jag på klassresa! Taggasatan!!! Det ska bli fett kul, för jag ska sova i ett tält med bara killar plus att vi inte komemr sova ett skit :)! Så vi får väl se hur det blir, men kommer nog inte blogga mer resten av dagarna om jag inte bloggar när jag kommer hem efter maten eller liknande och imorgon på morgonen! För sen vet jag inte om jag kommer sitta i skolans datasal så mja.. Det blir nog lite svårt o blogga om man är ute i skogen och inte har en datorn med sig! För där vi ska vara finns inget internet och inget eluttag! ;) haha så puss på er så hörs vi när vi hörs! Hihihi :love:

RSS 2.0