Det här är inte bra.

Okej, jag känner att jag verkligen inte är aktiv på min blogg. Inte bra.
Måste ju bli bättre på det här, för det här funkar inte i längden!
Just nu är det ju så att jag har absolut INGENTING o göra! Någon som vill hitta på någonting ? Ta en cigg med mig eller nåt? Hör av er så fort som möjligt, början bli rastlös....
Juste, inom snar framtid så kommer jag öppna upp en ny blogg. Säkert samma namn och grejer, eller så byter jag bara ut allting på min blogg! Vi får se hur det blir. Men jaja, vi hörs senare eller någonting! PUSS

Hjälp mig... ?

Jag förstår verkligen inte vad jag gör för fel. Vad har hänt med dig? Eller är det mig det är fel på? Jag har så många frågor som jag vill ha svar på .. Men inte en enda kan du svara på, hur kommer det sig?
Har dock hört att du är svår och prata med, men så här svår kan ingen vara. Var de det som hände för några dagar sen? Gjorde jag fel då? Det kan jag inte ha gjort eftersom det var du som började och gjorde nästan exakt samma sak.. Sen går du bara? Jag förstår inte.. Snälla förklara för mig vad som är felet ? För jag fattar verkligen inte..
Jag kommer få panik snart, jag vill veta allt. Veta allt om dig, varför du beter dig som du gör, varför du säger som du gör, varför du inte verkar bry dig alls?
" Det verkar som om jag inte visar någonting, enligt dig " , men så är det inte. Du visar det jag vill att du ska visa.. Ibland. Sen kommer dina kurvor, där du visar mindre än vad du brukade göra i början. Men jag förstår inte. Fan... Vad gör jag för fel...?

GRATTIS till mig..... För att jag bloggar ;)

Ja, jag vet att jag inte har bloggat på typ... Hela sommarlovet (?) men jag har haft så mycket o göra... Jag har skaffat pojkvän minsann, om ni inte har läst det på facebook. Men, det är en rolig historia faktiskt, men det kan jag skriva senare ikväll. Men under sommarlovet har jag faktiskt inte gjort så mycket, har varit i Dalarna i 1 vecka och inte gjort ett skit typ. Lite småtråkigt var det faktiskt. Men iallafall, jag har i stort sätt bara varit hemma eller i Norrtälje med massa nya personer som jag har lärt känna nu under det förbaskat bra sommarlovet, jag tror fan det här är det bästa sommarlovet någonsin, förutom när jag var med Linnea hela sommarn förra året. Men det är ju over and out. Menmen... Sånt händer, tur att man kan prata med varandra iallafall.
Just nu är jag med Kenny, min bästavän om ni inte minns ? Vi har då varit i stan en snabbis idag och skulle kolla på piercingar till hans ögonbryn, och jag kollade lite till min tungpiercing, men hittade ingenting som jag ville ha... Tråkigt men sant. Nu känner jag att jag bara bloggar om onödiga saker. Men haha, det får ni leva med. För nu känner jag att jag nog ska börja blogga igen! Eller vad säger ni?
Men ni får ha det så bra tills vi hörs igen!
Over And Out
Kyss Mikkan ! :love:

RSS 2.0